Noniin, Rhodoksella on oltu lauantai illasta asti ja kaikkea on jo keretty. Aluksi vietettiin yo kavereiden huoneiston lattialla ja aamulla juteltiin hotellin pitajan kanssa, etta oisko toita ja asuntoa. Aluksi; ei loydy mistaan toita, eika varsinkaan ilmaista asuntoa! noh puolen tunnin paasta oltiin hotellilla toissa ja saatiin kattohuoneisto kayttoon. Aamuisin pari kolmetuntia siivousta ja asunto on meidan.

Sitten taytyi loytaa palkkatyota. Sekin kuulema hankalaa..noh illalla kaupungille ja baarikadulle huutelemaan 10minuuttia, ja molemmilla oli toita. Mina sisaanheittajana ja Merja tarjoilijana. Kaksi yota siella jaksettiin, mutta sitten meni hermot, kamalin tyo koskaan, otettiin loparit ja lepailtiin paiva.

Tanaan sitten jatkui tyonhaku ja muutaman hetken etsimisen jalkeen osuttiin kultakaivokseen! Rhodos Action surfkeskus. 160lautaa ja reilu 200 rikia, hiukan isompi paikka, kuin yyterissa, sori vaan ;-) Mina keskuksella haaraamassa lautojen kanssa ja opettamassa sita niin rakasta lajia. Merja surffareiden asuntolassa aamulla laittamassa aamupalaa ja iltapaivalla vahan siivoilua. Molemmille ilmainen asuminen ihan kohtuullisesti rahaa ja mulle tunti ilmaista surffia paivittain. www.procenter-rhodos.com tuommoinen paikka!

Kai tama tasta lahtee taas kulkemaan :-) Terveiset kaikille ja kiitokset kaikille kommenteista!