Heipahei taas kaikille! Nyt nakyi kenguruita (siis ihan elavia, ei pannulla), koalakarhuja ja emu! Vierailin TarongaZoossa, eli semmoisessa aika isossa elaintarhassa, mika on taalla sydneyssa. Kenguruiden ja emujen sekaan paasi kavelemaan, niin naki oikein lahelta. Emu on muuten pirun iso, ei ihan strutsin kokoinen, mut ei paljoa puutu! Koalat on huvittavia, nukkuu puissa 20h/vrk ja lopun ajan syo..rankkaa sanon mina! Mutta kylla nekin nakojaan osasivat hypata puusta toiseen, niinkuin oravat.

172091.jpg

 

172092.jpg

Sitten oli myos kolmas ja tallaeraa viimeinen lainelautailutunti ja nyt rupesi kolisemaan! Kylla se on ihan hauskaa, nyt kun paasi kunnolla jyvalle homasta! Virtauksia voi kayttaa ulos paasyyn, niin ei ole niin rankkaa ja nyt sain lahes jokaisen aallon, minka halusinkin! Hienoa! Saattaa olla laudan osto edessa tassa lahiaikoina : ) Edelleen mun kuvaaja on sairasvuoteella, niin joutui nappaamaan netista kuvan lainaan, mut ei se mun surffaus paljoa tosta eroa...

172093.jpg

Niin joo tosiaan. Tanaan on edessa muutto pohjoiseen! Juna lahtee siina puol viiden aikoihin ja on perilla huomen aamuna klo 0630. Maaranpaana on Caloundra niminen paikka Sunshine Coastilla, kiitos sille kuka sita suositteli, vaikuttaa menevalta mestalta! Elin ensin junall Brisbaneen ja siita sitten junalla/bussilla loput 100km. On muuten junamatkustaminen edullista taalla! Toi matka, eli joku 800-900km maksaa multa opiskelijana 63$, eli about 38e! Mutta nyt taytyy menna nappaaman aamupalaa ja sitten pakata loput kamat. Huomenna tulossa tilanneraporttia uudesta osoitteesta!