Tosiaan, nyt alkaa pikkuhiljaa menemaan hermot. Ois vaan pitanyt jaada sinne saareen. Kaikki sanoi, etta taalla on toita niin paljon, kuin jaksaa tehda ja niihin paasee, jos vaan haluaa. Ja mullahan oli tarkoituksena alkaa nyt tekemaan jotain bataatinpoimintaa tms. aloittaa nyt ja tehda sita seuraavat 5viikkoa. Noh, taalla ei ole mitaan! Bundaberg ja Childers on nyt ihan turhia paikkoja olla, jos haluaa farmilla tyoskennella. Sanoivat, etta nyt just loppu joku satokausi ja seuraava alkaa 2 viikon kuluttua, mutta en todellakaan aio viettaa taalla 2 viikkoa, koska mun tuurilla kaikki pellot luultavasti palaa tai jotain muuta vastaavaa ja sitten taas myydaan eioota. Nyt todellakin loppui mielenkiinto naiden "varmojen toiden" jahtaamiseen. Kai taa on se hinta, minka joutuu maksamaan, kun luottaa liikaa ihmisiin, ois vaan pitany uskoa yhta unkarilaista tyyppia, joka sanoi, etta ala luota kehenkaan. Taidan lahtea Surfers Paradiseen, kukaan ei ole sanonut, etta siella ois toita, mutta jos paikkaa sanotaan toiseksi Miami Beachiksi, niin on se kumma, jos ei josatin baarista taiu ravintolasta loydy hommaa. Ja jos ei toita, niin sitten mennaan sen mukaan, mita luki yhdessa T-paidassa Bondi Beachilla: "Bad day surfing is still better than good day at work" eli "huono suffipaiva on kuitenkin aina parempi, kuin hyva paiva toissa"
Kiitos radio! Soitat hyvaa kappaletta, RHCP - Otherside, jotain hyvaa sentaan tassa paivassa..
Ainiin ja olihan tanaan yksi huvittava tapahtuma: Olin syomassa aamupalaa sellaisessa puistossa yhden kirkon vieressa. Noh, sitten siita ajoi ohi joku ihan normaalin oloinen tyyppi fillarilla, jatkoin syomista. Sitten se tyyppi tulee takaisin ja kysyy, etta onko mulla kaikki ok ja sanoi, etta ma naytan silta, etta ma tarviin rahaa. Tyyppi luuli, etta olin koditon pummi :) Taas olin liian rehellinen, niin jai rahat saamatta. Paras oli, kun se lopuks sanoi olevansa uskovainen ja etta jumala puhui sille, kun se naki minut. "Mene antamaan tuolle koyhalle vahaosaiselle rahaa ja kysymaan onko kaikki hyvin" Arvatkaa vaan nauroinko paljon, kun tyyppi jatkoi matkaaansa!!
Mutta nyt taytyy alkaa tekemaan paatoksia, etta mihin lahden, milla, milloin...puolentunnin vai 24 tunnin paasta... Hyvin taalla menee, nyt vaan menee heremot kaikkiin tyhjiin lupauksiin. Niinkuin Elementh Eighty niminen bandi sanoo "...And now i`m left with, broken promisses..." Hyva biisi muuten. Ja ehka sillakin on jotain tekemista tan mielentilan kanssa, etta jouduin nukkumaan viime yon pihalla, kun missaan hostellissa  tassa  kylassa  ei o 24h respaa. Olin bussiasemalla  koisimassa.  Muuten ihan hyva, mutta  poliisit  oli  hakemassa jotain tyyppeja siina lahistolla ja  osoitteli  autosta  valonheittemella  suoraan naamaan ja sitte joku neropaa  yritti pollia mun kengat, mutta  kylla se  aika vauhdilla lahti, kun  muutaman arrapaan  paasti makuupussin  sisalta.
Kaikkea hyvaa sinne pohjolaan! Lisasin pari kuvaa tohon edelliseen tekstiin, kunpa oisin vielakin siella...

187731.jpg