30 paivaa! Apua, aika loppuu! No ei nyt sentaan. Jos nyt kerrankin pysyisi suunnitelmassa, niin aika riittaa sopivasti niihin paikkoihin, mitka on viela suunnitelmissa. Port Stephens, Newcastle, BlueMountains, Canberra, Melbourne, SnowyMountains ja viiminen pysakki, eli Sydney. Nuo ois tarkotus kayda kurkkaamassa.

Talla hetkella siis Coffs Harbourissa ja ensi yona kohti PortStephensia ja aamulla pitaisi olla perilla, eli saastaa taas yopaikassa, kun nukkuu bussissa : ) Taa paikka vaikuttaa ihan mukavalta, tammonen about kouvolan kokonen kaupunki. Ei tosin kamalasti oo tullu tutustuttua paikkoihin, kun sain jonkun popon sisuksiin ja ollu antibioottikuuri paalla, mutta nyt ollaan taas valmiita jatkamaan matkaa! Tanaan on muuten ensimmainen paiva taalla ollessani, kun ei oo satanu vetta, on tullu katottua aika monta elokuvaa tassa hostellilla, mutta onhan se hyva vahan kulttuurisivistaa itseaan, eiko?!

Tassa vaiheessa tuntuu, etta tama 4kk on aika sopiva aika tan ita-rannikon tutkimiseen. Jos sisamaahan tai muualle haluaisi menna, niin tarvis kylla reippaasti lisaa aikaa (ja rahaa ; ))! Mutta minulle ainakin tama 4kk ihan sopiva aika, kylla taalta jo kotiin joutaakin ja katsokaakin, etta on makaronilaatikkoa poydassa ja sauna kuumana, kun on aikaerosta selvitty! Ja sitten vahan kuvamateriaalia..

254931.jpg

Todiste, jollain on isompi laituri, kuin meilla..

254933.jpg

Ja sitten vahan kilpailun poikasta pystyyn, voittajalle koalakarhu! Eli mika on tama?