Nyt olen siis Thredbo nimisessa "alppikylassa" taalla snowy mountainsilla. Hilppasin tanaan Australian korkeimmalle huipulle 2230 metriin! Ihan komiat maisemat sielta oli. Kapuamisen vioi tehda kahdella tavalla, helposti tai..noh, ei niin helposti. Ja mina en tunnetusti mene siita mista aita on matalin : ) Reilu 6 tuntia, 23 kilometria ja about 1700 vertiikalista metria, eli siis ylos alas yhteensa. Helppo tapa olis menna hiihtohissilla ensimmaiset 600 nousu metria ja kavella loppumatka teraspitkoksia pitkin ja nain taisivat tehda kaikki muut, keta vuorella tanaan nain, ainakin paatellen siita, etta joku oli liikenteessa tarralenkkareilla, ei siis mikaan K2nen tama huippu :)

Ei niin helppo reitti on kiiveta koko matka ja senhan mina tein! Asken alkoi pikkasen naurattamaan, kun katsoin reitti oppaasta, etta kuinka paljon sita tulikaan kaveltya. Siina oli se reitti, minka mina kiipesin hissin kayton sijaan. Taso: keskitasosta vaativaan, alaspain, kesto 2-3tuntia. Aloin miettimaan etta hmm, alas pain 2-3h..kipaisin sen ylos pain tunnissa :D Silla reitilla ei ollu ruuhkaa, mutta loppumatkasta saikin jo oikeasti vaistella ihmisia. Jokatapauksessa hyva paiva ja hienot maisemat, kuvia myohemmin.

Nyt on mukavan rento ja vasynyt olo, niin ei kai tassa muuta, kuin kuppi tai pari teeta ja muutama keksi, sitten on varmaan aika valmis suihkuun ja peiton alle. huomenna siirtyy leiri takaisin Sydneyyn ja siella viiminen viikko rannalla makoilua, etta saa kunnon rusketuksen tuliaisiksi..niin kuin ei olis jo : )