Ai kato moro taas!! Taalla taas kirjoittelemassa ja rentoutumassa serkkupoikien musisoinnin parissa (Dyecrest)! Tekee ihan hyvaa tallaiselle levottomalle sielulle kuulla valilla vahan raskaampaa materiaalia kun on kuukauden kuunnellu tata kreikkalaisten tilulilu musiikkia, joskaan ei siinakaan mitaan vikaa ole. Pari viikkoa on taas viime kirjoituksesta vierahtanyt ja aika kulkee taalla kuin pikakelauksella.

Hevoset alkaa pysya paiva paivalta paremmin napeissa ja pa***n hajuunkin alkaa jo tottua. Kun on aikaa taalla vaan olla ja antaa ajatuksen virrata, niin voi pienistakin jutuista saada irti paljon huvia! Ostin kaupasta kookospahkinan, jonka sitten sahasin rautasahalla auki ja kaivoin hedelmalihan pihalle. Kuivasin hedelman auringossa ja sitten syotiin se pois. Okei nyt kaikki miettii, etta mita ihmeellista tuossa nyt on..hah, no katselin niita pahkinan kuoria hetken ja aloin askartelemaan. Tuloksena modernin boheemi konjakkikuppi (voi siita juoda ihan mita tahansa muutakin), joka on kasattu taysin luonnon materiaaleista ilman liimaa tai muita kemikaaleja! Hipit heratkaa, voin tehda niita vaikka koko sarjan, kunhan hinnasta sovitaan!! Jaatelokippo myos suunnittelilla! Kuvia viikon paasta, kun nyt loppui optimaalisesti akku siita laitteesta.

Myos suutarin hommia on tultu tehtya, vanhoista hevosen suitsista, paalinarusta ja muista remeleista saa aika katu-uskottavia rannekilluttimia, kun kayttaa mielikuvitusta! Niistakin kuvia ensi viikolla ja tilauksia sahkopostilla tai tanne jos kiinnostaa ;-) Joitain aihetoiveita voidaan myos toteyttaa tarvittaessa!

Aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta paljon ja hiuksetkin alkaa jo saamaan rantauskottavan pituuden ja varin. Vihdoin! Hahaa valtio ei vie niita enaa koskaan!!! Snorkauspaikkoja taytyy alkaa metsastamaan lisaa, jos loytyisi jotain mielenkiintoista. Jossain vaiheessa ajateltiin kavaista lahistolla sijaitsevassa Elefantos-luolassa, missa on joitain alkuihmisten maalauksia ja sinne on vedenalainen sisaankaynti! Siistii!!

Eilen oli Merjan synttaritkin ja kaytiin illallistamassa laheisessa ravintolassa. Ravintola oli todella hyva, kun istuttiin poytaan alkoi kaiuttimista kuulua sulosointuja Metallican - Nothing else matters! Thank you God!! Jotenkin mielettoman upeaa, kun istuu ravintolan poydassa, Kreetalla, auringonlaskussa ruokalista edessa ja ennen kaikkea oman rakkaan kanssa ja tuo biisi soi. Onko millaan muulla todellakaan mitaan merkitysta?! Carpe Diem vai mika se tartu hetkeen nyt oli! Todellakin!! Ihmiset paastakaa irti tylsasta arjesta ja antakaa sielun levata! On se vaan hienoa kun on niin hyva olla, etta kylmat vareet kulkee kasivarsia pitkin! Kokeilkaapa joskus, laakarin suositus: Paivittain ja suurina annoksina!!

Matka jatkuu ja laulu raikaa. Hummanihei, hummanihei, huputiti hummanihei...

RockRock /../