Taalla ollaan, pienen bussimatkan ja puolentunnin lauttamatkan jalkeen. Great Kepper Island! Kylla taaon se paikka, onneks en saanu toita silta lihapaikasta, muuten en ois varmaan tanne tullukaan. Paikka on mahtava 17 rantaa,ja porukkaa ei tosiaankaan ole paljoa. Kavin snorklaamassa yhdella rannalla,niin siella oli ehka 7 muuta ihmista ja rantaa oli muutama kilometri :) Siina kun rannalla makoilin, niin jossain vaiheessa tuli semmoin "mitahan tekis seuraavaks"-olo, mutta sit keksin: kaannanpa kylkea, ja sitten jatkoin lohoilya. Ja kaiken muun hyvan lisaksi..kysyin hostellin pitajalta toita, niin se sanoi, etta eiklohan me jotain keksita. Se on just remppaamassa yhta semmosta mokkia siita hostellilta,niin varmaankin siina auttelen ja sitte siivoilua ja muuta. Niin joo, ja palkkaa ei tule, mutta saan asua ilmaiseksi ja kayttaa suihkuja, keittiota, pyykkikonetta ja muita systeemeja.

Huvittavinta taasa paikassa on, etta mun australian Vodafone liittyma ei toimi taalla, mutta suomen liittymalla on taydet kentat. Eli jonkun aikaa kaytossa suomen numero. Rannalla on pikkuinen vesiurheilusentteri, siis oikeesti pieni, paljon pienempi, kuin yyterissa! Tarjonta on aika hyva: vesihiihtoa, wakebordingia, purjelautailua (jotain alottelija kamaa, eika antanu niita mun kayttoon tanaan, koska "tuuli liikaa" hah, jotain 7m/s. Sanoin, et osaan kylla homman ja muuta, mut se perusteli vuokraamattomuuden silla, et muut rannalla olijat tulis kateellisiks, kun ma menisin huimaa vauhtia ja sitte se ei vois vuokrata muille niita kamoja, koska ne ei kuitenkaan osaa niin hyvin :) ), kanootteja, semmoin pien katamaraani purjevene ja sitte tietysti niita banaaniajeluja.

Huomenna ajattelin kayda kurkkaamassa noita muita rantoja ja etsia kalastusvalineet jostain. Snorklatessa nakyi semmonen 10 aika ison  kalan parvi, ei tarvis maksaa ruoastakaan sitte niin paljoa. Mutta nyt takaisin "kotiin" taalta ruokakaupasta, mista kirjoittelen. Huonopuoli tassa paikassa on se, etta tas kaupassa onaika huono valikoima ja hinnat on korkeet, mut jos ilmaisen majotuksen saan, niin eipa se niin paljoa haittaa. Taal on muuten paljon pienia ja varikkaita papukaijoja, mitka on tosi kesyja, pitaa ottaa kuva, kunhan kerkeaa.

Ja postihan kulkee nakojaan aika nopsaan sinne kauas kotimaahan taalta!