Tuntui kylla, kuin kotiin olisi tullut, kun eilen iltana saavuin takaisin Sydneyyn, Bondi Beachille. Jotenkin outoa, etta tietaa missa on kaupat ja pankkiautomaatit, eika tarvitse harhailla puoltapaivaa niiden perassa. Oli tarkoitus laittaa kuvia edellisista seikkailuista tanne blogiin, mutta kavikin ilmi, etta tama hostellin kone on suojattu vahan liian rankasti. Ei ole cd-, eika diskettiasemat kaytossa, ei saa liitettya muistikortinlukijaa tai kameraa..noh kuvia sitten myohemmin, vaikka kotosuomesta!

Soittelin asken joululauluja didjeriduulla, tuli jouluinen fiilis! Ylihuomenna on sitten itsenaisyyspaiva ja aloitin sen juhlistamisen jo tanaan. Ostin paikallisesta prismasta mansikka-kerma-taytekakun, 2,99$!! Aika hyva alennus : ) Taytyy vaan tuhota se ennen keskiviikkoa, voi muuten olla kerma vahan hapanta, mutta eikohan se onnistu. Keskiviikkona sitten karaokebaariin laulamaan maammelaulu, tuskin loytyy valikoimasta, mutta menee se ilman saestystakin : )

Loppukiri on nyt virallisesti kaynnissa! 6 paivan paasta pitaisi jo olla jossain indonesian ylapuolella. Ikava tulee rantoja, aurinkoa ja lampoa, mutta on se vaan hienoa tulla takaisin Suomeen! Seuraavan kerran luultavasti laittelen viestia lentokentalta, kun odottelen siipia persiin alle. Kohta nahdaan!