Huomentapaivaa vaan kaikille! Viela taalla melbournessa, mutta tana iltana jatkuu matka. Bussilippua ei ole viela ostettu, mutta kohta menen etsimaan halvinta tarjousta. Ens yo menee luultavasti taas bussissa, mutta saastaapahan majoituksessa. Tulin just vankilasta..ei liity mitenkaan lauantain grillijuhliin, vaan ihan museokierroksella kavin ja kohta suuntaan toiseen. Aika karu paikka tuo Old Melbourne Gaol, mutta mielenkiintoinen.

Nyt on didjeridoo ostettu, ihan semmonen aito termiittien kovertama eukalyptus torvi. Hyvin soi! Vahan erilainen saundi, kun siina maston patkassa, mita kesalla soiteltiin surffiviikolla : )

Vahiin alkaa kayda paivat taalla etelaisella pallonpuoliskolla. Melbournesta jaa ihan hyva mielikuva, paljon nahtavaa ja taalla jopa kuulee hyvaa musiikkiakin aika useassa paikassa. Illalla olisi siis tarkoitus lahtea kohti paakaupunki Canberraa. Siella ei kuulema ole paljoa nakemista, mutta pitaahan siella kayda. Ja siella taas lisaa sivistamaan itseaan Australian WarMemorialiin, semmonen iso museo/muisto kompleksi toisesta maailmansodasta. Raportointi jatkuu seuraavan kerran sielta, ja taas uusi osavaltio A.C.T.!