Joo, kerkesin nyt viela kerran kirjoittelemaan ennen lahtoa kohti rakasta kotisuomea. Nyt olemme saapuneet turvallisesti Ateenaan Rhodokselta. Viikko Halkilla oli mita mahtavin, ei turisteja, ei sisaanheittajia, ei mitaan perkeleen katukauppiaita tyrkyttamassa poytaliinoja(tanaan taalla ateenassa ei paasty muuten eroon yhdesta pirun mummosta, ennenkuin ostettiin liina. Pyysi 100euroa, tingittiin "vahan" maksettiin 11euroa)... Nyt taalla lamminta joku 38 varjossa, pakokaasuja, tuskaisen paljon ihmisia ja autoja...Kiva tulla Raikkaaseen Suomen kesaan!

Reissu vetaa viimeisiaan, mutta alkaa kuvitelkokaan, etta reissailu loppuu tahan! Ei ikina, pieni tai vahan pidempi tauko nyt ja joskus taas maailmalle. Kiitos taas kaikille, jotka on seuraillut blogia ja varsinkin niille, jotka on jaksaneet kirjoitella kommentteja, niista on ollut iloa paljonkin!

Sukulaiset, yritan nyt kesalla kereta morjenstamaan ja tuomaan tuon kumppaninkin naytille :-) Tuntuu vaan taas, etta liikaa menoa ja liian vahan aikaa. Mutta parhaani teen! Rantaelama jatkuu 5.7. Yyterissa, eli sieltakin meidat tavoittaa, jos kovasti ikava painaa! Mutta nyt jatkuu Metallican kuuntelu ja rentoutuminen ennen kentalle suunnistamista! Keep on rolling /../

Niin juu ja kuvakavalkadi seuraa muutamien paivien kuluttua!!