Byron Bay, Australian itaisin kolkka, pikkukaupunki, paljon hippeja ja muita elamantapaintiaaneja. Paljon kaikkia hamaria pikkuputiikkeja, paras tahan mennessa oli nimeltaan Happy High Herbs! Tosi rento tunnelma, mut oikeesti ihmiset, jattakaa ne `70s vaatteet sinne komeroon. No ainakin sailyy hymy huulilla, kun kavelee kaupungilla ja miettii, etta naa tyypit on ihan tosissaan juttunsa kanssa...vai johtuisko se siita, etta tiistaina on Halloween : /

Tanaan kavin katsastamassa maisemat Cape Byronin majakalta ja sitte vahan fillaroin. Huomenna lisaa pyorailya ja jos ilma on hyva (tanaan  pilvista), niin snorklausta. Tan hostellin vieressa on sukelluskoulu, ja ne kay tassa meidan uima-altaassa treenaamassa. Ajattelin niilta kysya vahan vinkkia paikan suhteen. Pikkasen tulee kylla ikava sita edellista paikkaa ja niita tyypeja, keta siella oli, kuitenkin kuukauden vietin siella. Mutta kohta alkaa jo reissun loppukiri, niin ei oo aikaa jaada tuleen makaamaan!

Ainiin, eilen soin suomalaisittain, perunoita, jauhelihakastiketta, tummaaleipaa ja voita! Kylla oli hyvaa! Ei oo voinu makaronilaatikkoa tehda missaan, kun ei oo uuneja naissa hostelleissa. Mutta 6 viikon paasta sitten..