Kalassa kaytiin ja tietysti se isoin paasi karkuun. Siis ihan oikeasti! Mutta oli mukava kalareissu Newcastlen edustalla. Hieno ilma ja kaikkea. Pienia kalojakin tuli. "Flarretteja" ja "Snappereita" ja sitte muutama Yellow Taili ja Pike, eli paikallinen hauki, on muuten aika erinakoinen, kun suomalainen versio!

Nyt olen siis BlueMountainsilla ja paikka on kylla hieno! Niin hostelli, kuin luontokin! Kuvia tulossa myohemmin. Tanaan taytyy kayda buukkaamassa itelleni huomiseks aktiviteettiseikkailu. Menen kanjonoimaan, eli kavelya kanjonin pohjalla, uintia parin joen yli ja nyt ei saa saikahtaa..koysilaskeutumisia vesiputouksissa! Eli tiedossa luultavasti aika upea paiva, toivottavasti ilma on suosiollinen. Taytyy varmaan kayda ostamassa vedenpitava kertakayttokamera, niin saa otettua pari kuvaa. Ainiin, kengatkin joutuu ostamaan, ei ihan flipflopeilla viitsi lahtea vaeltelemaan : )

Nyt odottelen, etta pyykkikone lopettaa ohjelman ja sitte kaupoille ja nahtavyyksille. Lisaa infoa ja kuvia huomenna, jos en ole ihan puhki seikkailusta! Over and out..