Toivotukset nyt tatakin kautta! Paikkana Port Stephens ja tarkemmin Anna Bay. Hostelli on hieno; paatien lahella, keskella metsaa ja huoneet on tollasia pikku bungaloveja, missa sitte 5 sankya. Toimii! Keittio on jotakuinkin grillikatos, mutta kaikki sahkovempeleet ja kaasuhellat loytyy, taytyy vaan aina varoa, ettei linnut tuu syomaan ruokia. Eilen yhden kanadalaisen ruot havis nenan edesta, mutta mun sapuskat on saanu olla rauhassa..en sitte tieda haiseeko ne niin pahalta vai oonko ma vaan niin pelottava. Kylla se lintu tanaankin koko ajan kyttas siina metrin passa, kun soin, mutta loin siihen tuiman katseen, niin se kaanty pois pain : ) Port Stephens on tosi hieno paikka, mutta vahan kalliilta vaikuttaa, mutta en yhtaan ihmettele, kun kavin huvivenesatamassa kuolaamassa. Ei kovin montaa alle 10 metrin venetta ollu laiturissa.

Taalla pysyn keskiviikkoon asti ja sitten nokka kohti NewCastlea, jossa yhden aamun jo vietinkin eilen. Bussi Coffs Harrbourista meni sinne, niin ajattelin sitten viettaa siella muutaman tunnin. Ja kylla se kannatti, oli aika upea auringonnousu, tosin 22 rahtilaivaa horisontissa pikkasen hairitsi maisemaa. Se kaupunki vaikutti vahan liian tiiliselta mun makuun, mutta taytyy siella pari paivaa viettaa ja jos vaikka nyt paasisi sinne kalaankin.

On muten hauska tan hotstellin nettipalvelu; menin respaan ja sanoin, etta haluisin nettia kayttaa. Noh sitte se toi lapparin tahan terassin poydalle ja sano, etta siina on. Huomautti viela, etta kaikki nappaimet ei saata toimia ihan 100%, kun kone oli unohtunut vesisateeseen, mutta hyvin taa nayttaa pelittavan. Ja yllattavan nopea nettikin, hyvin kestaa kuunnella musiikkia netista ja kirjoitella ja taristaa sahkoposteja samaan aikaan ja edullinen 3$/h! Mutta viettakaahan siella kotimaassa hauska isanpaiva ja..hmm, meinasin sanoa, etta saastakaa mulle vahan kakkua, mutta enpa sanokaan. 28 paivaa and counting...Hiukan muuten epatodellista kuunnella Apocalypticaa (anna palaa Paavo, hyvin te vedatte!!) ja samalla katella tallasta sademetsamaisemaa, missa valilla saattaa koala hypata puusta toiseen..