Heissan! Mieli paljon parempi, kuin viime kirjoituskerralla ja Rhodos kierretty! On vietetty myos iltaa porukalla ja surffattu sydamen kyllyydesta! Reissu alkaa olla jo loppusuoralla, mutta johan tassa on ehtinyt nahda taas vahan maailmaa.

Reissu saaren ympari oli hieno! 25 euroa auton vuokrasta ei ole paljoa ja mittariin kertyi suunnilleen 260kilometria. Hulppeita maisemia ja mukavia hiljaisia vuoristoteita, mantymetsaa...rauhallisia maisemia! Lindos on upea paikka snorklaamiseen ja laitesukellukseen! Ei kayty laitteita kokeilemassa, mutta vesi todella kirkasta ja upean nakoista, kuin vuoristoa, mutta veden alla! Matkalta loytyi myos muutama hieno linna ja siella upea linnanneito salaperaisine silmineen...
Rhodos siita mukava saari, etta pieneen saareen mahtuu monta maisemaa, mutta aika nopeasti nahty paikka. Paivassa ehtii nahda paljon!

Mitas muuta tanne, toita toiden peraan. Onneksi paasee valilla aina itsekin vesille. Toissapaivana oli hyva keli kokeilla vahan hyppimista laudalla ja tanaan keli jatkui! On aika janna tunne, kun laudan alle kertyy 4metria ilmaa ;-) Ja samalla kun viela karkaa takajalka jalkalenkista, niin hellurei!! Vahan on nilkka kipeana, mutta kylla se siita, huomenna lisaa treenia! Jos vaikka saisi alastulonkin onnistumaan : )
Rakkaus kukoistaa ja elama on ihanaa, ihmiskunnan historian kovinta urheilija legendaa lainaten: "Elama on ihmisen parasta aikaa!"

1631181.jpg
Alussa oli Tie, Mies ja Auto

1631333.jpg
Linnasta loytyi neito...

1631282.jpg
Kiva maisema tielta :-)

1631201.jpg
Loistava seura ja hieno maisema!

1631289.jpg
Mita vi**** Tultiinko Norjaan???

1631295.jpg
Ala aja liian lahella reunaa...

1631302.jpg
Lindos!

1631194.jpg
Rusketus kunnossa, kaikki kunnossa!!