Lauantaiaamu, sateista, pilvista, harmaata...ihan kuin suomalainen syksy! Ja siella kotona on kuulemma upea talvisaa! Nauttikaa te siita, ennemmin semmonen, kun tallanen. Mutta, tanaan on taas aika jatkaa matkaa ja suuntana siis etela. Coffs Harbour on seuraava pysakki ja siella tarkoitus viettaa 2-7 yota. Hostelli, mihin suuntaan tarjoaa ilmaiseksi: kanootteja kayttoon, tennis- ja golfvalineet, bodyboardeja, fillareita, laitesukellusta niiden uima-altaassa, jne.jne. ja niitahan pitaa kaikkia kokeilla! Toivottavasti siella ois parempi saa, kuin taalla..

Nyt alkaa loppureissun matkasuunnitelmakin jo saamaan muotoa. Eli taalta 6 tai 7 valipysakin kautta Melbourneen ja siella olisi tarkoitus koittaa paasta toihin laivalle, mika menee sydneyyn, ilmaisen kyydin, majoituksen ja ruoan perassa. Mutta sen nyt nakee tuleeko siita mitaan, mielenkiintoista se voisi olla ja yrittanytta ei laiteta! Kylla naa paivat ja viikot vaan menee nopeesti, taalla vierahti viikko ja nyt siis enaa 5 viikkoa reissua jaljella! Paljon on viela kilometreja edessa, paljon paikkoja, joissa pitaisi kayda ja taitaa budjettikin riittaa, kun pikkasen katsoo, mita ostaa ja mista : )

Taalta Byronista on aika laihasti kuvamateriaalia, kun alkuviikosta en saanut aikaiseksi menna tyhjentamaan kameran muistikortteja ja nyt loppuviikosta, kun sen tein, niin tuli nama huonot ilmat, mutta eikohan ne parhaat kuvat saily paakopassa aika pitkaan!